1- نظارت
بر انجام فعالیتهای مربوط به تغذیه بیماران و کارکنان از قبیل تهیه، نگهداری،
پخت و توزیع غذا.
2- نظارت
و راهنمایی در امور تغذیه روزانه و ویژه برای بیماران
3- مطالعه
و تدوین برنامه های مربوط به هماهنگ سازی امور تغذیه به منظور جلوگیری از بروز
کمبودها ، سوتغذیه و مشکلات دیگر تغذیه ای
4- برنامه
ریزی و نظارت بر انجام پژوهشهای مربوط به عادت غذایی،مشکلات تغذیه ای ،شیوع
سوتغذیه، انواع و علل آن در بیماران.
5- تهیه
و تنظیم فرمهای خاص غذایی برای بیماران طبق دستور پزشک معالج و رعایت اصول علم
تغذیه
6- نظارت
بر تنظیم برنامه های هفتگی ، ماهانه و فصلی غذایی برای بیماران.
7- تهیه
و تنظیم و اجرای برنامه های تحقیقاتی در زمینه تغذیه و رژیم های درمانی
8- نظارت
بر انتخاب ، سفارش، تحویل،نگهداری موادغذایی خام و نظارت بر بهداشت موادغذایی.
9- جمع آوری و تجزیه و
تحلیل اطلاعات و آمار مربوط به وضعیت تغذیه ای بیماران.
10- نظارت
و سرپرستی بر کار و آموزش کارکنان تحت سرپرستی
11- شرکت
فعال در دوره های کارآموزی ، مهارتی و آموزشی در جهت ارتقا معلومات و
توانمندیهای شغلی و بکارگیری نتایج آن در انجام وظایف محوله
12- انجام
سایر امور مرتبط با شغل بر حسب نظر مقام مافوق و مطابق مقررات.
13- انجام
یا مشارکت در تحقیقات کاربردی در عرصه نظام سلامت در رشته شغلی مربوطه که به
تایید مراجع ذیربط رسیده باشد.
|