رديف
|
عنوان دوره يا پودمان آموزشي
|
نوع دوره
|
ميزان ساعت دوره
|
مشاغل شركت كنندگان
|
نحوه اجرا
|
گروه هاي هدف بر اساس عنوان رشته هاي شغلي
|
شغلي
|
بهبود مديريت
|
عمومي
|
مديران
|
كاركنان
|
حضوري
|
غير حضوري
|
1
|
رنگ و افزودني ها در مواد غذايي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان حوزه غذا و تغذيه
|
2
|
آشنايي با ضوابط حقوقي و قانوني مواد غذايي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان حوزه غذا و تغذيه
|
3
|
كاهش مصرف قند،نمك و چربي با نشانگرهاي تغذيه اي (1) و (2)
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان حوزه غذا و تغذيه
|
4
|
آبليمو از توليد تا مصرف
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان حوزه غذا و تغذيه
|
|
روش اندازه گيري ميزان قند در انواع مواد غذايي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان حوزه غذا و تغذيه
|
6
|
روش اندازه گيري ميزان نمك در انواع مواد غذايي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان حوزه غذا و تغذيه
|
7
|
روش اندازه گيري ميزان چربي در انواع مواد غذايي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان حوزه غذا و تغذيه
|
8
|
ظروف مورد مصرف در صنايع غذايي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان حوزه غذا و تغذيه
|
رديف
|
عنوان دوره يا پودمان آموزشي
|
نوع دوره
|
ميزان ساعت دوره
|
مشاغل شركت كنندگان
|
نحوه اجرا
|
گروه هاي هدف بر اساس عنوان رشته هاي شغلي
|
شغلي
|
بهبود مديريت
|
عمومي
|
مديران
|
كاركنان
|
حضوري
|
غير حضوري
|
9
|
چاقي و ديابت و درمان آن
|
|
|
*
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كليه كاركنان
|
10
|
آشنايي با مواد آرايشي و بهداشتي در سلامت پوست (1) و (2)
|
|
|
*
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كليه كاركنان
|
11
|
آشنايي با مواد آرايشي و بهداشتي در سلامت مو (1) و (2)
|
|
|
*
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كليه كاركنان
|
12
|
حمايت هاي تغذيه اي در بيماران كليوي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
گروه پزشكي و پرستاري
|
13
|
اصول پياده سازي GLP در آزمايشگاه
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان آزمايشگاه
|
14
|
اعتباربخشي در آزمون هاي سم شناسي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان آزمايشگاه
|
15
|
اعتباربخشي در آزمون هاي شيمي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان آزمايشگاه
|
رديف
|
عنوان دوره يا پودمان آموزشي
|
نوع دوره
|
ميزان ساعت دوره
|
مشاغل شركت كنندگان
|
نحوه اجرا
|
گروه هاي هدف بر اساس عنوان رشته هاي شغلي
|
شغلي
|
بهبود مديريت
|
عمومي
|
مديران
|
كاركنان
|
حضوري
|
غير حضوري
|
16
|
اعتباربخشي در آزمون هاي ميكروبيولوژي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان آزمايشگاه
|
17
|
تخمين عدم قطعيت در نتايج آزمون
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان آزمايشگاه
|
18
|
روش اندازه گيري افلاتوكسين M در فرآورده هاي لبني توسط دستگاه HPLC
|
*
|
|
|
16
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان آزمايشگاه
|
19
|
روش اندازه گيري افلاتوكسين B1-G1-B2-G2 در فرآورده هاي غلات و خشكبار
|
*
|
|
|
16
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان آزمايشگاه
|
20
|
اندازه گيري فلزات سنگين در فروآورده هاي آرايشي -بهداشتي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان آزمايشگاه
|
21
|
اندازه گيري فلزات سنگين در فروآورده هاي كشاورزي
|
*
|
|
|
8
|
|
*
|
*
|
|
كارشناسان آزمايشگاه
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|