رديف
|
ليست آزمون هاي تضمين كيفيت شده در بخش شيمي
|
1
|
آزمون اندازه گيري رطوبت آرد
|
2
|
آزمون اندازه گيري خاكسترآرد
|
3
|
آزمون اندازه گيري خاكسترنامحلول در اسيددر آرد
|
4
|
آزمون اندازه گيري پروتئين در آرد
|
5
|
آزمون اندازه گيري ميزان چربي در كلوچه
|
6
|
آزمون اندازه گيري ميزان چربي در پفك
|
7
|
آزمون اندازه گيري درصد نمك پفك
|
8
|
آزمون اندازه گيري ميزان چربي در كيك
|
9
|
آزمون اندازه گيري ميزان چربي در چيپس
|
10
|
آزمون اندازه گيري درصد نمك چيپس
|
11
|
آزمون اندازه گيري PH در شوريجات
|
12
|
آزمون اندازه گيري درصد نمك در شوريجات
|
13
|
آزمون اندازه گيري درصد اسيديته شوريجات
|
14
|
آزمون اندازه گيري درصد قند در عسل
|
15
|
آزمون اندازه گيري ميزان سولفات در نمك طعام
|