مديريت نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي از سال 1376 فعاليت خود را به صورت مستقل آغاز كرده است.
هدف كلي اين مجموعه ايجاد نظام نظارتي مستمر جهت ارتقاء ايمني مواد غذايي آرايشي و بهداشتي است كه وظايف آن به شرح زير است:
¨ اجراي بخشنامه هادستورالعمل هاي معاونت غذا و دارو طبق ضوابط
¨ مشاركت در امور پژوهشي و حوزه هاي مرتبط
¨ هماهنگي و تعاملات در سطح دستگاههاي استان و وزارت در جهت نيل به اهداف سازماني
¨ صدور مجوزهاي بهداشتي شامل پروانه بهره برداري، مسئول فني، ساخت جهت كليه موسسات مشمول قانون مواد خوردني آشاميدني آرايشي و بهداشتي
¨ پاسخگويي به سوالات و رسيدگي به شكايات مربوط به مواد غذايي، تغذيه ، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي
¨ نظارت بر واحدها و موسسات مشمول قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي
¨ ارتقاء سطح دانش و آگاهي مسئولين فنيواحدها و موسسات مشمول قانون مواد خوردني، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي
¨ ارتقاء سطح آگاهي هاي عمومي در زمينه مصرف مواد خوراكي آشاميدني، آرايشي و بهداشتي
...