۱۳۹۸ جمعه ۲ فروردين
افزايش مقاومت پوست در برابر آفتاب با خوردن هويج
افزايش مقاومت پوست در برابر آفتاب با خوردن هويج
افزايش مقاومت پوست در برابر آفتاب با خوردن هويج

هويج موجب افزايش مقاومت پوست در برابر آفتاب مي‌شود/ در سفرهاي تابستاني هويج بخوريد

تركيبات فلاوونوئيد و كارتينوئيد موجود در هويج موجب افزايش مقاومت پوست در برابر آفتاب مي‌شود و مصرف آن در سفرهاي تابستاني مفيد است.

علاوه بر استفاده از ضدآفتاب‌ها، مواد غذايي مفيدي در طبيعت براي مقابله با اشعهUV خورشيد وجود دارد، از ديگر خواص برجسته هويج،علاوه بر دارا بودن ويتامينA،تركيباتآنتي‌اكسيداني موجود در آن است كه روي پوست تاثير دارد.

آنتي‌اكسيدان‌ها  گروهي از مواد غذايي هستند، كه صدمه‌هاي ناشي از تخريب اشعه UVرا جبران مي‌كنند، ماهي‌هاي دريايي نيز از جمله مواد غذايي مفيد و حاوي آنتي‌اكسيدان‌هاي مشابه هويج هستند.

مصرف برخي مواد حاوي آنتي اكسيدان‌هاي مينرالي نظير "سلنيوم" كه در برخي آجيل‌ها كمابيش وجود دارد نيز براي حفاظت از پوست در برابر خورشيد سوزان تابستان مناسب است.

از ميان آجيل‌ها، فندق بيشترين ميزان سلنيوم را دارد.

 با مصرف ويتامينC  تازه پوست شاداب‌تري داشته باشيم

استفاده از منابع تازه حاوي ويتامينC براي حفظ مخاط، غشاء پوست و كلاژن‌سازي ضروري است.

براي تامين ويتامين C، به جاي كنسانتره ميوه‌ها بهتر است ميوه‌هاي تازه‌اي مانند مركبات، توت‌فرنگي، ليمو، آناناس يا سبزيجاتي مانند كلم بروكلي مصرف كنيد.

بر پايه اين گزارش، گوجه‌فرنگي داراي بيشترين ميزان آ‌نتي‌اكسيدان است و نوع آنتي‌اكسيدان موجود در آن براي دفع سموم بدن، مانند سموم حاصل از فست‌فودها مفيد است.

 

دانلود فايل ورد...دانلود فايل pdf

تاریخ:
1397/01/26
تعداد بازدید:
0
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal