۱۳۹۷ چهارشنبه ۳ بهمن
ضدعفوني كردن ميوه و سبزيجات
ضدعفوني كردن ميوه و سبزيجات
ضدعفوني كردن ميوه و سبزيجات

ضدعفوني كردن ميوه و سبزيجات از ابتلا به بيماريهاي عفوني پيشگيري مي كند

شستشوي كامل و ضدعفوني كردن ميوه و سبزيجات قبل از مصرف از ابتلا به بيماريهاي خطرناك روده اي و عفوني پيشگيري مي كند.

با توجه به فرارسيدن فصل گرما و احتمال بروز بيماري هاي انتقالي از آب و مواد غذايي به ويژه بيماري هاي اسهالي و مسموميت هاي غذايي عمل به توصيه هاي بهداشتي ضروري است.

استفاده از آب آشاميدني سالم و بهداشتي (آب لوله كشي)، جوشاندن يا كلر زني آب در صورت عدم دسترسي به آب آشاميدني سالم و عدم استفاده از آب فضاي سبز، جوي ها و قنات ها از جمله راه هاي پيشگيري از بروز اين گونه بيماري ها است.

رعايت بهداشت فردي و شستشوي دست ها با آب و صابون قبل از غذا، نگهداري مواد غذايي پخته شده در يخچال، جوشاندن شير غير پاستوريزه حداقل به مدت يك دقيقه، پخت كامل مواد غذايي مانند گوشت، ماهي و سبزي و عدم خريد هرگونه مواد غذايي و خوراكي از دست فروشان دوره گرد نيز از ديگر راه هاي پيشگيري از ابتلاي اين بيماري ها است.

بيماري بيشتر در فصول گرم به ويژه از اوايل ارديبهشت تا آبان ماه به صورت اسهال شديد و آبكي ظاهر شده و منجر به از دست رفتن آب بدن و در صورت عدم درمان باعث اختلال سطح هوشياري، شوك و مرگ مي شود.

علايم باليني اين بيماري اسهال آبكي سريع السير با دفعات اجابت مزاج بيش از حد معمول يا مدفوع آبكي، استفراغ و احساس پري و غرغر شكم است.

 

دانلود فايل ورد...دانلود فايل pdf

تاریخ:
1397/01/26
تعداد بازدید:
2
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal