۱۳۹۶ پنج شنبه ۱۰ فروردين
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: امروزه امنیت غذایی مقدمه اصلی اشتغال و حمایت از تولید می باشد.
اولین جلسه كارگروه سلامت و امنیت غذایی جهرم
دکتر سید محمد کاظم تدین رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان ضمن اشاره ضمن اشاره به فعالیت های کارگروه بهداشت و سلامت شهرستان در همین راستا گفت: تشکیل چنین کارگروه هایی موجب ارتقاء سطح سلامت و امنیت غذایی در سطح جامعه می شود. دکتر تدین اظهار داشت: امروز مقوله امنیت غذایی مقدمه اصلی اشتغال و حمایت از تولید می باشد زیرا عدم توجه به این موضوع هزینه های بسیاری به مردم تحمیل می کند. وی با اشاره به سند چشم انداز 20 ساله کشور تصریح کرد: یکی از اهداف بلندمدت در مسیر چشم انداز توجه به سلامت مردم در همه سطوح می باشد که باید مورد توجه قرار گیرد. رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم ابراز داشت: در بحث سلامت و امنیت غذایی باید در سطح جامعه فرهنگ سازی کرد همچنین آموزش در رسانه ها برنامه ریزی شود تا موضوع سلامت غذایی به عنوان یک اصل مهم بین مردم جایگاه واقعی خود را پیدا کند. دکتر تدین بیان کرد: امروز معضل دفع زباله و فاضلاب در روستاها، مجاورت کشتارگاهها در کنار محل سکونت مردم، عرضه قلیان در اماکن عمومی و توزیع داروهای مخدر و غیرمجاز تحت عنوان های مختلف از مشکلات مرتبط با دو مقوله سلامت و امنیت غذایی در سطح جامعه است. در ادامه معاونین دانشگاه علوم پزشکی جهرم در خصوص روش حمایت از کارخانجات تولید موادغذایی در امر استانداردسازی، نظارت بر طرح مشاغل خانگی، جلوگیری از توزیع مواد مخدر جدید، نظارت بر فروشندگان دوره گرد، فعالیت های غیرمجاز برخی آرایشگاه ها و مراکز بینایی سنجی گزارشی ارائه کردند.
تاریخ:
1391/05/23
تعداد بازدید:
226
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal