۱۳۹۶ جمعه ۳۱ شهريور
شرح وظايف

شرح وظايف واحد سلف سرويس:

1- تهيه مواد غذايي مورد نياز جهت تامين غذاي روزانه دانشجويان

2- تامين بموقع تجهيزات مورد نياز طبخ غذا

3- انتخاب پيمانكار مناسب براي طبخ غذا

4- تدوين و اجراي برنامه غذايي

5- تهيه آناليز مواد غذايي مورد نياز براي هريك از غذاها

6- نظارت دقيق به ميزان مصرف مواد غذايي و كيفيت مواد غذايي خريداري شده

7- رسيدگي دوره اي به وضعيت بهداشتي محيط سلف سرويس و آشپزخانه

8- رزرو اينترنتي غذا

9- ساير امورات محوله

دانلود فايل ورد...دانلود فايل
pdf

تاریخ :
1396/01/05
تعداد بازدید:
288
امتیازدهی
میانگین امتیازها:1 تعداد کل امتیازها:1
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
دانشگاه علوم پزشکی جهرم
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal