۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۵ مرداد
اضافه كردن سبوس به نان
غير بهداشتي بودن اضافه كردن سبوس به نان در نانوايي‌ها
هرگونه افزودني به غيراز افزودني ‌هاي مجاز در پخت نان ممنوع و تخلف است.
هرگونه افزودني به غيراز افزودني ‌هاي مجاز در پخت نان ممنوع و تخلف است.

براي توليد نان سبوس دار استاندارد بايد سبوس آن در كارخانه به آرد اضافه شود.

برخي نانوايي‌ها به سفارش مشتري به نان سبوس اضافه مي كنند كه پاشيدن سبوس به صورت جداگانه بر روي نان كاري اشتباه است.

تعدادي از نانوايان سبوس فله اي از كارخانجات آرد خريداري و به آرد مصرفي اضافه مي كنند كه اين كار به هيچ عنوان بهداشتي نيست زيرا ممكن است به هنگام جداسازي سبوس، آلودگي هاي شيميايي، ميكروبي و قارچي براي سبوس ايجاد گردد.

ميزان سبوس گيري از آرد در كارخانه هاي آرد بايد كاهش يابد و سبوس بايد طبق استاندارهاي مشخص شده در نان‌ها وجود داشته باشد.

دانيال فرهيخته، كارشناس بهداشت دانشگاه علوم پزشكي جهرم
تاریخ:
1397/03/21
تعداد بازدید:
124
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal