۱۳۹۸ شنبه ۲۷ مهر
دارو غذا
متصديان عطاري بايستي با عوارض ناشي از مصرف برخي گياهان دارويي آشنا باشند
متصديان عطاري بايستي با عوارض ناشي از مصرف برخي گياهان دارويي پرمصرف آشنا و همچنين توانايي تشخيص تفاوت ها بين عصاره،اسانس،روغن و ... را داشته باشند.
متصديان عطاري بايستي با عوارض ناشي از مصرف برخي گياهان دارويي پرمصرف آشنا و همچنين توانايي  
تشخيص تفاوت ها بين عصاره،اسانس،روغن و ... را داشته باشند.

در اولين دوره آموزشي تخصصي با عنوان آشنايي با اشكال گياهان دارويي پرمصرف كه صبح امروز با حضور 50 نفر از متصديان عطاري شهرستان جهرم در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد افروز جعفرنيا مدير اداره نظارت بر فراورده هاي طبيعي، سنتي و مكمل دانشگاه هدف از برگزاري اين دوره آموزشي را آشنايي صنف عطاري با اشكال ظاهري گياهان دارويي پركاربرد وتشخيص اصل بودن اين گياهان دانست.

وي گفت: عطاري بايستي علاوه بر آشنايي با عوارض ناشي از مصرف برخي گياهان دارويي پرمصرف، توانايي تشخيص تفاوت ها بين عصاره، اسانس ،روغن و ... را داشته باشند و تهيه دمنوش، جوشانده ،شربت و غيره از ديگر ملزومات آموزشي بوده كه در اين كارگاه آموزشي به آن پرداخته شده است.

او بيان كرد: به منظور اجراي طرح تحقيقاتي، پرسش نامه هايي با عنوان بررسي گياهان دارويي پرمصرف در عطاري هاي جهرم و با هدف آشنايي هرچه بيشتر با فعاليت صنف عطاري ها توسط متصديان عطاري تكميل و در اختيار اداره نظارت قرار گرفت.


اين دوره آموزشي توسط  اداره نظارت بر فراورده هاي  طبيعي،سنتي و مكمل دانشگاه و با تدريس آقاي رحمانيان كارشناس ارشد گياهان دارويي برگزار شد.


تاریخ:
1398/05/07
تعداد بازدید:
49
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal