۱۳۹۹ سه شنبه ۶ خرداد
سلامت
بيماران ديابتي به برنامه غذايي خود توجه بيشتري داشته باشند/ توصيه هاي غذايي براي بيماران ديابتي
در انتخاب نان بهتراست از انواع سبوس دارمانند سنگك يا جو بيشتر استفاده شود و از مصرف نان هاي سفيد و بدون سبوس بپرهيزيد.
در انتخاب نان بهتراست از انواع سبوس دارمانند سنگك يا جو بيشتر استفاده شود و از مصرف نان هاي سفيد و بدون سبوس بپرهيزيد.

  استفاده از  روغن هاي مايع در تهيه غذا(زيتون ، كانولا ، آفتابگردان ، ذرت ) و استفاده از روغن زيتون در سالاد در حد اعتدال توصيه مي شود.

 مصرف مغز دانه ها( گردو ، بادام ، پسته و .... ) به صورت بي نمك

مصرف انواع ميوه ها در ميان وعده (سيب ، پرتقال ، نارنگي ، گيلاس ، توت فرنگي ، انار ، زردآلو ، كيوي ) به ميزان توصيه شده به جاي آب ميوه و از مصرف ميوه هايي چون: هندوانه ، طالبي ، شمام ، انگور ، انجير ، خرما ، موز ، انبه ، آب هويج يا هويج پخته خودداري كنيد.

 عدم ورزش با شكم خالي و در حالت گرسنگي

 به ياد داشته باشيد كه ورزش منظم مانند پياده روي در بيماران با ديابت نوع دوم، خطر ابتلابه بيماري هاي قلبي – عروقي را كاهش مي دهد.

واحد اطلاع رساني نظارت بر مواد غذايي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي جهرم

تاریخ:
1398/04/03
تعداد بازدید:
842
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
 
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal