۱۳۹۷ شنبه ۳۱ شهريور
قند كم بخوريم
قند به اشكال متعددي وجود دارد و سه نوع عمده ي آن ساكاروز، لاكتوز و فروكتوز است.

سلول هاي ما هم براي ادامه
حيات نياز به قند گلوكز دارند اما استفاده ي بيش از حد از آن مي تواند براي سلامتي مضر باشد.

مضرات مصرف بالاي قند:

چاقي، فشار خون بالا، چربي خون بالا، سكته هاي قلبي، آلزايمر، خرابي دندان ها، ديابت و افسردگي از مضرات مصرف بالاي قند است.

چند نكته براي كاهش قند مصرفي:

مقدار قند و شكر مصرفي خود را كاهش دهيد.

همراه چاي از توت خشك، كشمش و يا خرماي خشك استفاده كنيد.

مصرف نوشيدني هاي شيرين را كاهش دهيد.

چاي و قهوه ي شيرين و نوشابه هاي ميوه اي را محدود كنيد.

طعم هاي شيرين طبيعي را جايگزين شكر كنيد.

به جاي انواع دسرهاي شيرين از ميوه جات استفاده كنيد.

هنگام خريد برچسب هاي تغذيه اي را بخوانيد.

كلمات ساكارز، گلوكز، لاكتوز، مالتوز، شربت ذرت و مالتو دكسترين نشان دهنده وجود قند در محصول است.

كاهش مصرف كمپوت ها و محصولات بسته بندي شده آماده.

به جاي مصرف كمپوت ها از ميوه جات طبيعي استفاده كنيد.

براي صبحانه فرزندانتان به جاي استفاده از غلات آماده صبحانه و انواع كيك ها از نان و پنير ساده استفاده كنيد.

كاهش مصرف آب ميوه ها و نوشيدني هاي صنعتي.

به جاي استفاده از آب ميوه هاي صنعتي، از آب ميوه هاي طبيعي و يا خود ميوه جات استفاده كنيد.

ماندانا زارع، مدير غذا دانشگاه علوم پزشكي جهرم
تاریخ:
1397/06/06
تعداد بازدید:
83
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal