۱۳۹۸ دوشنبه ۲۵ آذر
مدير غذا دانشگاه علوم پزشكي جهرم:
سلامت محصولات توليدي واحد هاي غذايي با حضور مسئولين فني تضمين مي شود
در جلسه تقدير از مسئولين فني برتر واحد هاي توليدي(محصولات غذايي) شهرستان جهرم ماندانا زارع ضمن قدرداني از فعاليت اين واحد هاي توليدي در جهت ارائه محصولات سالم به شهروندان گفت: نظارت و حضور مداوم مسئولين فني بر محصولات توليدي واحد هاي غذايي، نقش اساسي در تضمين و ارتقاء سلامت محصولات و ارائه آنان به مردم دارد.
  در جلسه تقدير از مسئولين فني برتر واحد هاي توليدي(محصولات غذايي) شهرستان جهرم ماندانا زارع ضمن قدرداني از فعاليت اين واحد هاي توليدي در جهت ارائه محصولات سالم به شهروندان گفت: نظارت و حضور مداوم مسئولين فني بر محصولات توليدي واحد هاي غذايي، نقش اساسي در تضمين و ارتقاء سلامت محصولات و ارائه آنان به مردم دارد.
 
وي در ادامه افزود: اين قشر از جامعه متقاضي تشكل مسئولين فني و حمايت تام از آنان جهت ارتقاء سلامت محصولات توسط نهادهاي دولتي مرتبط هستند، كه اميدواريم روز جهاني غذا آغاز همكاري هرچه بيشتر اين صنف با دانشگاه باشد.
 
 در پايان از مسئولين فني برتر واحدهاي توليدي شهرستان تقدير به عمل آمد.




گفتني است اين جلسه پيش از ظهر ديروز 22 مهر ماه 98 در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.


تاریخ:
1398/07/23
تعداد بازدید:
108
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
 
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal