۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۶ مهر
پيام بهداشتي در ايام ماه محرم
اصول بهداشتي استفاده از ظروف جهت توزيع نذورات
براي توزيع نذورات گرم، چرب و اسيدي، استفاده از ظروف يك بار مصرف كه تا دماي 60 درجه مقاوم هستند ضروري است.
براي توزيع نذورات گرم، چرب و اسيدي، استفاده از ظروف يك بار مصرف كه تا دماي 60 درجه مقاوم هستند ضروري است.

در صورت توزيع غذاي گرم، چرب يا ترش مزه، استفاده از ظروف يك بار مصرف ترجيحاگياهي در اولويت قرار دارد.

از ظروف يك بار مصرف آلومينيومي نيز مي‌توان به عنوان اولويت بعدي در توزيع اين نذورات استفاده كرد.
 
براي توزيع چاي، شير داغ يا هر نوع نوشيدني‌ ديگر نيز لازم است از ظروف يك بار مصرف گياهي و ظروف يكبار مصرف آلومينيومي و فومي استفاده شود.

هر نوع ظروفي غير از اين موارد براي توزيع نذورات گرم و چرب غيربهداشتي است و سبب آسيب به سلامت فرد مصرف‌كننده مي‌شود.

استفاده از ظروف يكبار مصرف كاغذي، پلي اتيلن (شفاف)و … براي توزيع نذورات گرم به هيچ وجه مناسب نيست و از اين ظروف مي‌توان براي توزيع مواردي نظير ميوه، سبزي خوردن، نوشيدني‌هاي سرد و … استفاده نمود.

توزيع و مصرف نذورات غذايي پخته شده تا يك و نيم و نهايتا دو ساعت بعد از پخت تاكيد مي گردد.
تاریخ:
1397/06/26
تعداد بازدید:
45
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal