۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۶ مهر
رعايت نكات بهداشتي در ايام عزاداري ماه محرم
در ايام عزاداري ماه محرم
آشاميدني ها با توجه به تقارن ماه محرم با فصل گرما، و افزايش استفاده از اقسام آشاميدني ها شامل آب، شربت، شير و ...در دسته جات و عزاداري ها رعايت نكات زير ضروري است:
آشاميدني ها
با توجه به تقارن ماه محرم با فصل گرما، و افزايش استفاده از اقسام آشاميدني ها شامل آب، شربت، شير و ...در دسته جات و عزاداري ها رعايت نكات زير ضروري است:

آب؛ جهت استفاده از آب براي تهيه نوشيدني و نذورات از آبهاي متصل به لوله كشي شرب شهري استفاده گردد.
 
از تماس مستقيم دست با آب جدا خودداري به عمل آيد.
 
شربت؛ در تهيه انواع شربت از شكرهاي مجاز و حتي المقدور عاري از اسانس و عصاره هاي رنگي استفاده شود. همچنين هنگام تهيه شربت از ورود افراد متفرقه به محل، جلوگيري به عمل آيد.
 
در انتقال شربت به ليوان ها بايستي از مخازن و كلمن هاي بزرگ و داراي شير مجزا و يا از قاشق هاي بزرگ استفاده گردد.

يخ؛ را حتما از مراكز معتبر و كارخانجات يخ سازي تهيه و در شستشوي آن از آب شرب شهري استفاده شود.
 
شير؛ از نوشيدني هاي مقبولي است كه در دسته جات و تكايا توزيع شده و احتمال آلودگي زيادي دارد. لذا در تهيه آن 10 دقيقه بايستي جوشانده شود.
 
به دليل گرم بودن شير، بايد از ليوان هاي كاغذي و فوم استفاده گردد.
 
با توجه به افزايش چشمگير بيماري هاي غير واگير بالاخص ديابت حتي المقدور از شيرين نمودن شير خودداري گردد.

بجاي استفاده از شيرهاي محلي كه داراي بار آنتي بيوتيك بالايي است از شيرهاي استرليزه و بهداشتي استفاده شود.

معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي جهرم.
تاریخ:
1397/06/24
تعداد بازدید:
73
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal