۱۳۹۷ پنج شنبه ۲۶ مهر
دكتر محسن حجت معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه علوم پزشكي جهرم از 4 منويي بودن غذا در سلف سرويس مركزي دانشگاه براي دانشجويان ، كاركنان و بيماران بيمارستان استاد مطهري جهرم خبر داد .
طبخ و توزيع غذا در سلف سرويس مركزي دانشگاه علوم پزشكي جهرم درهر وعده غذايي با 4 منو انجام مي شود .
به گزارش مفدا-جهرم " وي با اعلام اين خبر افزود : واحد سلف سرويس مركزي زير مجموعه معاونت فرهنگي دانشجويي دانشگاه با سابقه ي 11 ساله داراي كارشناس بهداشت محيط و كارشناس تغذيه است . معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه عنوان داشت : روزانه تعداد 1500 پرس ناهار ، 1000 پرس شام ، و 600 پرس صبحانه در اين واحد طبخ و توزيع مي شود كه بانظارت مستقيم كارشناسان بهداشت محيط و تغذيه دانشگاه بررسي كامل مي شود . محسن تيموري جهرمي مسئول سلف سرويس مركزي در ادامه سخنان معاون فرهنگي دانشجويي دانشگاه افزود : در اين مجموعه پويا با 17 نفر پرسنل اعم از « كارشناس تغذيه ، كارشناس بهداشت محيط ، سرآشپز ، كمك آشپز و خدمات » مشغول طبخ و توزيع غذاي روزانه دانشجويان ، پرسنل و بيماران بيمارستان استاد مطهري هستند . تيموري جهرمي با بيان اين موضوع كه كارشناسان سلف مركزي دانشگاه با ارائه آموزش هاي بهداشت وتغذيه به پرسنل سلف سرويس وايجاد تمهيدات لازم به منظور تأمين سهميه مواد غذايي ، بر پخت و توزيع غذا نظارت دارند اظهار داشت : صدور كارت تغذيه، افزايش اعتبار، اپراتوري و ارائه آمار نهايي ، بررسي نيازهاي سيستمي و تغذيه اي و ارائه پيشنهاد براي تغييرات و همچنين نظارت بر عملكرد اتوماسيون و مواد غذايي از ديگر امورات مربوط به مسئوليت سلف دانشگاه است . او در ادامه افزود : نرگس شاه عليان كارشناس بهداشت محيط معاونت فرهنگي دانشجويي با اجراي دستورالعمل بازرسي بهداشتي و مقررات بهداشت محيط سلف سرويس دانشجويان ، نظارت وكنترل ورود و كيفيت مواد اوليه غذايي جهت طبخ غذا و نظارت برنحوه توزيع آن، از نظراصول بهداشت وتغذيه (كيفيت ملبس بودن كلاه ، ماسك ، دستكش لباس كار تميز ومناسب و بررسي رضايتمندي دانشجويان و بازخورد به مسئولين مربوطه بر امور بهداشتي سلف نظارت دارد . تيموري در پايان اظهار داشت : نظارت بر دفع بهداشتي زباله و فاضلاب سلف سرويس ، كنترل بهداشتي تردد و نصب تابلوممنوعيت ورود افراد متفرقه ، ممنوعيت استعمال دخانيات در آشپزخانه و كنترل وضعيت بهداشت فردي نيروهاي سلف سرويس از ديگر برنامه هاي بهداشتي كارشناس بهداشت محيط دانشگاه است . گفتني است برنامه اوليه طرح چراغ راهنماي تغذيه با نظارت مستقيم، صديقه مرادي كارشناس تغذيه دانشگاه از فروردين ماه 97 كليد خورده است كه اين برنامه در قالب چراغ راهنماي انتخاب غذاي سالم مي باشد . و گروه هاي مواد غذايي بر اساس ارزش غذايي به 3 دسته « انتخاب برتر به رنگ سبز ؛ احتياط در انتخاب به رنگ زرد و خطر به رنگ قرمز» دسته بندي شده است . لازم به ذكر است اين طرح از مهر ماه آينده اجرايي مي شود .
تاریخ:
1397/05/24
تعداد بازدید:
22
منبع:
مغدا-جهرم
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0

ارسال نظرات
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal