۱۳۹۸ جمعه ۹ اسفند
چگونگي كاهش ميزان مصرف نمك
كاهش ميزان مصرف روزانه نمك باعث افزايش طول عمر و هم چنين سلامتي تك تك افراد جامعه مي شود

چگونگي كاهش ميزان مصرف نمك:

1-      تهيه غذاهاي كم نمك

2-      حذف نمكدان در سفره

3-      استفاده از طعم دهنده هايي مانند سركه، آبليمو ، سير ، پياز ، سبزيجات معطر به جاي نمك

4-      كاهش مصرف غذاهاي صنعتي(غذاهاي آماده و كنسروها)

5-      مصرف نان هاي كم نمك يا بي نمك

6-      مصرف مواد غذايي تازه و طبيعي

7-      خيساندن پنير در آب قبل از مصرف جهت كاهش ميزان نمك

8-      مطالعه برچسب مواد غذايي براي دانستن مقدار سديم(ماده اصلي نمك)

9-      مصرف آجيل ها و مغزدانه ها به صورت بي نمك يا خام

 

واحد اطلاع رساني نظارت بر مواد غذايي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي 54345045

تاریخ:
1395/12/18
تعداد بازدید:
694
منبع:
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

ارسال نظرات
نام
آدرس پست الکترونیکی شما
شماره تلفن
توضیحات
 
خواندن کد امنیتی تغییر کد امنیتی
کد امنیت
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به دانشگاه علوم پزشكي و خدمات بهداشتي درماني جهرم مي باشد.
Powered by DorsaPortal