دانشگاه علوم پزشکی جهرم
بيماران ديابتي به برنامه غذايي خود توجه بيشتري داشته باشند/ توصيه هاي غذايي براي بيماران ديابتي
در انتخاب نان بهتراست از انواع سبوس دارمانند سنگك يا جو بيشتر استفاده شود و از مصرف نان هاي سفيد و بدون سبوس بپرهيزيد.

  استفاده از  روغن هاي مايع در تهيه غذا(زيتون ، كانولا ، آفتابگردان ، ذرت ) و استفاده از روغن زيتون در سالاد در حد اعتدال توصيه مي شود.

 مصرف مغز دانه ها( گردو ، بادام ، پسته و .... ) به صورت بي نمك

مصرف انواع ميوه ها در ميان وعده (سيب ، پرتقال ، نارنگي ، گيلاس ، توت فرنگي ، انار ، زردآلو ، كيوي ) به ميزان توصيه شده به جاي آب ميوه و از مصرف ميوه هايي چون: هندوانه ، طالبي ، شمام ، انگور ، انجير ، خرما ، موز ، انبه ، آب هويج يا هويج پخته خودداري كنيد.

 عدم ورزش با شكم خالي و در حالت گرسنگي

 به ياد داشته باشيد كه ورزش منظم مانند پياده روي در بيماران با ديابت نوع دوم، خطر ابتلابه بيماري هاي قلبي – عروقي را كاهش مي دهد.

واحد اطلاع رساني نظارت بر مواد غذايي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي جهرم

تاریخ:
1398/04/03
تعداد بازدید:
89
Powered by DorsaPortal