• 1402/08/30 - 10:31
  • /Zbt
توسعه

در انتخابات تعیین نماینده "کمیته انضباطی کار"، ۲ نفر به عنوان عضو اصلی انتخاب شدند

در انتخابات تعیین نماینده
به گزارش وبدا جهرم، در انتخابات تعیین نماینده "کمیته انضباطی کار" با شرکت ۹ کاندیدا، آقای ایمان رحیمی، از بیمارستان استاد مطهری و آقای یوسف شعبانی از معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه منتخبین این انتخابات شدند.

در برگزاری این انتخابات رئیس اداره کار، رئیس اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه، نماینده حراست و مدیر پشتیبانی حضور داشتند.

این انتخابات روز گذشته ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۲، از ساعت ۷:۳۰ دقیقه صبح تا ۱۴:۳۰ دقیقه بعد از ظهر با یک صندوق اخذ رای، در بیمارستان های پیمانیه، استاد مطهری، سید الشهداء، حوزه معاونت بهداشتی و سایت دانشگاه برگزار گردید.

رعایت قوانین روابط کار و حمایت از پیشنهادات، استفاده صحیح از ظرفیت ها در راستای پیشبرد امور محوله مهمترین مواردی است که در کمیته انضباطی کار برآن تاکید می شود.

• گروه خبری : توسعه و عمران