• 1402/12/07 - 08:46
  • /ZKj

پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت روز مهندس

دکتر مهدی مصلی نژاد، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی ضمن تبریک فرا رسیدن پنجم اسفند ماه و روز مهندس، از خدمات شایان مهندسین فعال دانشگاه علوم پزشکی جهرم قدردانی کرد

به گزارش وبدا جهرم، متن این پیام بدین شرح است:

پنجم اسفند، روز بزرگداشت دانشمند برجسته ایرانی، خواجه نصیر الدین طوسی که به عنوان روز ملی مهندسی نامگذاری شده،  فرصت گرانبهایی است تا از تلاشها  و خدمات  مهندسان دانشگاه قدردانی شود.

اقدامات  این مهندسان در حوزه های مختلف فناوری اطلاعات، عمران، تاسیسات و تجهیزات پزشکی، بهداشت محیط و  بهداشت حرفه ای در حوزه  عملیات و اجرا جای بسی تحسین دارد . چرا که  بدون همکاری، هماهنگی و از خود گذشتگی این عزیزان، نیل به اهداف والای دانشگاه میسر نخواهد بود.

اینجانب ضمن تبریک فرا رسیدن فرخنده میلاد حضرت حجت ابن الحسن مهدی آل محمد(عج) و این تقارن مبارک با  روز مهندس، از زحمات و خدمات شایان مهندسین محترم دانشگاه، قدردانی به عمل آورده و  این روز خجسته را به جامعه مهندسی و همکاران محترم و فعال این عرصه  تبریک عرض می نمایم. امیدوارم در سایه الطاف الهی و مساعی این عزیزان، شاهد رشد و تعالی دانشگاه در ابعاد گوناگون باشیم.انشاء الله...

دکتر مهدی مصلی نژاد
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه