• 1403/01/01 - 09:24
  • /ZTQ
پیام تبریک سال نو

پیام تبریک رئیس دانشگاه به مناسبت فرارسیدن سال نو

دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم در پیامی فرارسیدن نوروز و سال هزار و چهارصد و سه را تبریک گفت.

متن این پیام به این شرح است:

فرارسیدن عید نوروز و تقارن آن با ماه مبارک رمضان را به دانشگاهیان علوم پزشکی جهرم و تمامی تلاشگران عرصه سلامت تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

همان طور که فصل بهار، فصل رویش طبیعت و جان گرفتن دوباره آن است، نزول قرآن در ماه رمضان نیز حیاتی دوباره بر روح و جان انسانهاست.

امیدوارم سال جدیددر سایه قران سالی پر از خیر و برکت همراه با سلامتی برای همه مردم سرزمینمان ایران اسلامی باشد.

در سال گذشته به همـت، همدلی و تلاش همه همکاران محترم دانشگـاه علوم پزشکی جهرم شاهد دستاورد های بزرگی در بخش بهداشت  و درمان  در سطح شهرستان های جهرم و خفر بودیم که انشاالله در سایه قران و به برکت ماه مبارک رمضان تداوم خواهد داشت.

از درگاه الهی صحـت، سلامـت، سعادت و موفقیت روزافزون یکایـک اعضـای خانـواده بـزرگ دانشگـاه علوم پزشکی جهرم را مسئلت می نمایم.

دکتر محمد رحمانیان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم