جهرم

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی

  • 1403/12/20 - 11:10
  • - تعداد بازدید: 74
  • - تعداد بازدیدکننده: 73
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z7c
بهداشت/ کارگروه سلامت و امنیت غذایی

پویش نه به تصادف محور اصلی جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی جهرم؛ تصادفات، عامل نخست مرگ‌و میر در جوانان

در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جهرم، بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی ایمن و کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات تأکید شد. اجرای ایمن مراسم چهارشنبه‌سوری و تشدید نظارت بر اماکن عمومی در ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴ نیز از دیگر مصوبات این نشست بود.

به گزارش وبدا جهرم، جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جهرم به ریاست مهندس شعبانی، فرماندار ویژه شهرستان و با حضور دکتر حسین حکیم‌الهی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم، دکتر محبی، معاون بهداشتی دانشگاه، مدیران ادارات و سازمان‌های شهرستان و کارشناسان فنی معاونت بهداشتی در محل فرمانداری برگزار شد.
 
در این نشست، دکتر حکیم‌الهی با اشاره به اهمیت پویش "نه به تصادف"، آن را گامی مؤثر در ارتقای فرهنگ رانندگی ایمن و کاهش تلفات ناشی از حوادث ترافیکی دانست. وی تصادفات را نخستین عامل مرگ‌ومیر در گروه سنی ۵ تا ۲۹ سال عنوان کرد و گفت: "در سال ۱۴۰۲، بیش از ۲۰ هزار نفر از هموطنانمان را در حوادث ترافیکی از دست داده‌ایم و عامل انسانی با ۷۰ درصد، بیشترین نقش را در این حوادث دارد."
 
دبیر کارگروه سلامت و امنیت غذایی جهرم همچنین بر وظایف سایر دستگاه‌های مسئول در کاهش تصادفات تأکید کرد و افزود: "وزارت بهداشت سهم ۲۵ درصدی در کاهش مرگ‌ومیر ناشی از تصادفات دارد، اما برای اثربخشی بیشتر، نیازمند همکاری سایر نهادهای مسئول هستیم."
 
در ادامه جلسه، موضوع اجرای ایمن مراسم چهارشنبه‌سوری در سطح شهرستان مطرح شد که کلیه پیشنهادات دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه به تصویب رسید. همچنین، تشدید نظارت بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ از دیگر مصوبات این نشست بود.
 
 
 
  • گروه خبری : بهداشتی
  • کد خبر : 2914
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام