جهرم

• - تعداد بازدیدکننده: 1235
  • /ZE4
هفته دفاع مقدس

مهربانی و تواضع صفتی جدا نشدنی از خانواده شهدا و جانبازان/ دیدار صمیمانه رییس دانشگاه با دو خانواده شهید و جانباز دانشگاه

در منش و رفتار خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران، بزرگی و خضوعی نهفته است که در نگاه اول این احساس به تو دست می دهد که سال هاست آنها را می شناسی و این حس نا آشنایی به مهربانانه ترین برخوردها تبدیل می شود. به این نتیجه خواهی رسید که این مهربانی و تواضع موروثی و حتی به کوچک ترین عضو خانواده آنها هم رسیده است. این تمثیل دو خانواده پرسنل شهید و جانباز گرانقدار دانشگاه است که شامگاه گذشته رییس دانشگاه به دیدار آنها رفت.

دیدار با خانواده جانباز گرامی عبدالصمد رحمانیان دکتر محمد رحمانیان,

دیدار اول با خانواده گرامی جانباز عزیز آقای عبدالصمد رحمانیان و برادر شهید گرانقدر سردار عبدالرحمان رحمانیان و دیدار دیگر با خانواد محترم شهید عزیز ابوالفضل قائدنیا بود.

دکتر رحمانیان رییس دانشگاه در دیدار صمیمانه این دو خانواده گرامی، یاد شهیدان عزیز را گرامی دانست و ایثار و از خود گذشتگی جانبازان، ایثارگران و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را ارزشمند و آنها را انسان هایی شریف و بی مانند خطاب کرد.

وی از زحمات چند ساله جانباز گرامی عبدالصمد رحمانیان در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی جهرم قدردانی کرد و گفت: ایثارگری و از خود گذشتگی این جانباز و رزمنده هشت سال دفاع مقدس هرگز فراموش نخواهد شد. همین طور نام نیک برادر ایشان شهید سردار  عبدالرحمان رحمانیان باعث مباهات و افتخارات شهرستان جهرم است.

وی گفت: در حال حاضر این جانباز عزیز در بستر بیماری است که امیدواریم با طی کردن مراحل درمان پزشکی و مراقبت های ویژه ای که از سوی خانواده صبور و دلسوز ایشان صورت می گیرد هر چه سریع تر بهبودی ایشان حاصل شود.

در ادامه این دیدار ها دکتر رحمانیان در جمع خانواده شهید والامقام ابوالفضل قائدنیا گفت: این شهید گرانقدر از پرسنل خدوم دانشگاه  بوده و خدمات ارزشمندی در مجموعه دانشگاه داشته اند. همکاران، ایشان را در رفتار و عمل به نیکی  و خوبی یاد می کنند. یاد این عزیز را گرامی می داریم.

گفت و گوی صمیمی رییس دانشگاه با فرزندان این دو خانواده شهید و جانباز و شنیدن صحبت ها و درد و دل های آنها از دیگر اتفاقات شب گذشته بود که دکتر رحمانیان با شنیدن صحبت های ایشان گفت: این قول مساعد را خواهیم داد که طبق دستورالعمل ها و شرایط تا آنجا که بتوانیم مسائل و مشکلات این دو خانواده عزیز را پیگیری و مرتفع سازیم. ما مدیون شهدا و از خود گذشتگی ایثارگران و جانبازان هستیم.

شهید ابولفضل قائدنیا با 70 درصد جانبازی از ایثارگران دفاع مقدس بود که به خاطر شیمیایی شدن در جنگ بیمار و در این راه جان خود را از دست داد و به شهادت رسید. روحشان شاد و یادشان گرامی باد.

گفتنی است عبدالصمد رحمانیان از جانبازان هشت سال دفاع مقدس است که از چند سال گذشته تا کنون در بستر بیماری است از خداوند بزرگ برای ایشان آرزوی سلامتی می نماییم.

گفتنی است برنامه ریزی و انجام این دو دیدار صمیمانه توسط بسیج جامعه پزشکی صورت گرفت. در این دیدار برخی از اعضای بسیج جامعه پزشکی و مسئولین و مدیران دانشگاه نیز حضور داشتند.
  • گروه خبری : مناسبت

دیدار با خانواده جانباز گرامی عبدالصمد رحمانیان