• 1402/09/20 - 10:35
  • /Z1x
فرهنگی

معاون سیاسی استانداری پای حرف دل دانشجویان

همزمان با ایام بزرگداشت یاد و خاطره ی شهدای دانشجوی سال ۱۳۳۲، نشست روشنگری و تبیینی پیرامون مسائل روز با حضور معاونت سیاسی، اجتماعی و امنیتی استان فارس، فرمانداری شهرستان جهرم و اعضای محترم شورای تامین شهرستان ، دکتر رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان  جهرم و سایر معاونین و روسای دانشگاه های دیگر شهرستان در سالن شهید قادری دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار گردید.

مهمان ویژه این نشست جناب آقای دکتر اسماعیل قزل سفلی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استان فارس بودند که به بررسی و پیگیری حل مسائل و مشکلات دانشجو ها پرداختند.

در ابتدای نشست دانشجویان به بیان دغدغه های خویش در حوزه های سلامت ( کاروزی ها، افزایش ظرفیت پزشکی و کمبود خوابگاه های دانشگاه ها)، اقتصاد ( موضوعات گریبان گیر و تعارض منافع در نظام اقتصادی)، ایجاد نظام شایسته سالاری، مشکلات موجود در سطح جامعه، مشکلات شهرستان ( تعدد انتصاب شهردار، مشکلات باغداران و...)، احراز  و عدم صلاحیت نامزد های انتخابات، برنامه های پیش رو جهت اجرای هر چه بهتر انتخابات و ... اقدام نمودند.

در ادامه دکتر قزل سفلی به صورت مجزا به مسائل مطرح شده، پرداختند و حل مشکلات خوابگاه،  کاورزی ها را در دستور کار قرار دادند. ایشان در ادامه با اشاره به اهمیت به کار گیری جوانان در بدنه نظام، افزودند: به عنوان حامی یتیمان سیاسی (کسانی که عوامل قدرت نیستند ولی شایستگی دارند) در جهت به کار گیری جوانان در امور مدیریتی و آماده سازی جهت پرداختن به این مهم، نهایت سعی و اهتمام خویش را به کار گرفته ام.

همچنین دکتر رحمانیان نیز در انتهای مراسم مشکلات نظام سلامت را مورد بحث و بررسی قرار داد.

نشست تبیین و روشنگری توسط حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی جهرم با همکاری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد،  بسیج دانشجویی  دانشگاه دولتی ، بسیج دانشجویی  دانشگاه پیام نور،  و بسیج دانشجویی دانشگاه اندیشه  برگزار شد.

این برنامه به همت بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان (دفتر تحکیم وحدت) دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد.
  • گروه خبری : فرهنگی و دانشجویی