• 1402/10/16 - 07:53
  • /Zvz

پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی شهادت جمعی از هموطنان در گلزار شهدای کرمان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم، در پیامی ضمن اعلام آمادگی در امدادرسانی و اعزام نیرو به کرمان؛ شهادت تعدادی از زائران مزار شهید حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت

به گزارش وبدا جهرم در متن پیام دکتر محمد رحمانیان آمده است:

انا لله و انا الیه راجعون
حادثه سراسر اندوه و دلخراش  انفجار تروریستی در گلزار شهدای کرمان، در چهارمین سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، بار دیگر ماهیت زبون  دشمنان ملت ایران را عیان  کرد.

اقدامی ناشایست و غیر انسانی که ایران اسلامی را بار دیگر در سوگی عظیم فرو برد. اما دشمنان بدانند ملت بیداردل ایران همانگونه که در طول تاریخ  خود را ثابت کرده است  با این گونه  اقدامات، حتی لحظه ای از اهداف و آرمان های مقدسش کنار نخواهد کشید.

لذا ضمن محکومیت این اقدام تروریستی، این واقعه اسفناک را به خانواده های داغدار  این حادثه و ملت شهیدپرور و صبور ایران اسلامی، تسلیت و تعزیت عرض نموه برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسألت دارم.

باشد که شهدای گرانقدر این حادثه که مظلومانه و بیگناه به خاک و خون کشیده شدند، در اعلا علیین و در جوار حضرت حق در آرامش ابدی بیاسایند و با سرور و سالار شهیدان، حضرت امام حسین(ع) محشور گردند.

همچنین دانشگاه علوم پزشکی جهرم، آمادگی خود را در جهت اعزام نیرو، تجهیزات و  هرگونه مساعدت و امدادرسانی به مصدومین این حادثه تروریستی اعلام می دارد.

دکتر محمد رحمانیان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم