• 1402/08/28 - 13:37
  • /Z1t
ورزش

اعزام تیم های منتخب شطرنج و بدمینتون بانوان کارمند دانشگاه علوم پزشکی جهرم به سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت

به گزارش وبدا جهرم، تیم های منتخب شطرنج و بدمینتون کارکنان خانم دانشگاه برای حضور در سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور به سرپرستی دکتر فاطمه شکری به خزرآباد شهرستان ساری اعزام شدند.

دکتر مهدی مصلی نژاد معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن آرزوی موفقیت برای تیم های منتخب ورزشی بانوان دانشگاه گفت: مفتخریم که امسال ۱۰ نفر از بانوان ورزشکار دانشگاه در رشته های ورزشی شطرنج و بدمینتون موفق به شرکت در سومین المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت شدند. حضور این ورزشکاران به نمایندگی دانشگاه علوم پزشکی جهرم مایه مباهات است. امیدواریم این عزیزان با یاری خدا در این مسابقات خوش بدرخشند.

این دوره از مسابقات در آبان و آذرماه سال جاری با حضور پرشور بانوان همکار وزارت بهداشت در قالب ۶۴ تیم از دانشگاه علوم پزشکی کشور و سازمان‌های تابعه در ۸ رشته ورزشی شامل والیبال، شنا، دارت، شطرنج، بدمینتون، آمادگی جسمانی، تنیس روی میز و داژبال در حال برگزاری است.
  • گروه خبری : فرهنگی و دانشجویی