جهرم

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی

  • 1404/04/29 - 08:26
  • - تعداد بازدید: 318
  • - تعداد بازدیدکننده: 308
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zeo7
آموزش

پانزدهمین دوره آموزش ACLS در مرکز احیای قلبی ریوی جهرم برگزار شد

پانزدهمین دوره آموزش پایه و پیشرفته احیای قلبی ریوی (ACLS) امروز با حضور جمعی از متخصصان و کارشناسان حوزه سلامت، در مرکز CPR جهرم آغاز شد و تا فردا ادامه خواهد داشت.

به گفته دکتر معصومه پورمختار، رئیس مرکز احیای قلبی ریوی جهرم، برگزاری منظم این دوره‌ها طی سال‌های اخیر، نقش مهمی در ارتقای توانمندی تیم‌های درمانی برای مدیریت شرایط بحرانی مانند ایست قلبی ایفا کرده است. وی گفت: «کادر درمان بیمارستان‌های منطقه، امروز تسلط بیشتری نسبت به گذشته بر فرآیند احیای قلبی ریوی دارند و این موضوع نقش بسزایی در نجات جان بیماران در لحظات حیاتی دارد.»

دکتر پورمختار با تأکید بر اهمیت آموزش CPR در پزشکی اورژانس افزود: «هرگونه تأخیر یا اجرای ناصحیح این اقدام می‌تواند به آسیب‌های جدی مغزی یا حتی مرگ بیمار منجر شود؛ بنابراین، استمرار آموزش در این حوزه برای همه اعضای تیم درمان ضروری است.»

وی همچنین به تلاش مرکز جهرم برای تربیت مدرسین متخصص اشاره کرد و گفت: «خوشبختانه تاکنون تعداد قابل‌توجهی مدرس مجرب در همین مرکز پرورش یافته‌اند و آموزش‌های تخصصی CPR با هدایت این اساتید انجام می‌شود.»

رئیس مرکز احیای قلبی ریوی جهرم تأکید کرد که آموزش CPR نباید محدود به کادر درمان باشد و افزود: «ضروری است تا عموم مردم نیز، دست‌کم در سطح پایه، با این مهارت نجات‌بخش آشنا شوند؛ چرا که در بسیاری از موارد، حضور یک فرد آموزش‌دیده در مکان‌های عمومی می‌تواند قبل از رسیدن تیم درمان، جان انسانی را نجات دهد.»

وی ابراز امیدواری کرد که با ترویج فرهنگ آموزش CPR در سطح جامعه، شاهد کاهش موارد مرگ‌ومیر ناشی از ایست قلبی باشیم.

در پایان، دکتر پورمختار از حمایت‌های مسئولان دانشگاه علوم پزشکی جهرم، به‌ویژه دکتر حکیم‌الهی، رئیس دانشگاه، در توسعه آموزش‌های مرتبط با احیای قلبی ریوی قدردانی کرد.

 

 

  • گروه خبری : آموزش
  • کد خبر : 3548
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام