• 1403/03/08 - 13:02
  • /ZDV
آموزش

آمادگی کامل دانشگاه برای اعتبار بخشی دوره پزشکی عمومی

امروز جلسه ارزیابی درونی برنامه اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وبدا جهرم، دکتر محمد رحمانیان رئیس دانشگاه گفت: یکی از اهداف مهم وزارتخانه در بحث اعتبار بخشی، بررسی چالش ها و مسائل و انتقال آن به وزارتخانه در جهت رفع آنهاست. اعتباربخشی و بررسی سنجه های درونی و بیرونی آموزشی، در راستای ارتقاء سطح علمی گروه های آموزشی و بالا بردن دانش دانشجویان به صورت مستمر انجام می شود.

وی ادامه داد: بر همین اساس می توان اعتباربخشی را فرصتی دانست تا معاونت آموزشی، همواره در جهت ارتقاء سطح کمی و کیفی آموزش تلاش کند و با کسب حداکثر استانداردهای وزارت، به روال سالهای قبل، مجوزهای لازم را دریافت کنیم.

گفتنی است: اعتباربخشی دوره پزشکی عمومی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی جهرم بر اساس برنامه مصوب وزارت بهداشت انجام می شود.

پس از اعتبار بخشی و خود ارزیابی داخلی در دانشکده، اعتبار بخشی توسط ارزیابان وزارت بهداشت در ماههای آتی، انجام خواهد شد.

این جلسه به همت کمیته خود ارزیابی دوره پزشکی عمومی و با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، رئیس دانشکده پزشکی، اعضای کمیته، امروز سه شنبه 8 خرداد ماه در سالن کنفرانس شهید ایرانمنش برگزار شد.
  • گروه خبری : آموزش