• 1402/09/19 - 13:06
  • /ZQw
بهداشت و تحقیقات

بهبود سلامت جامعه با همکاری بهداشت و پژوهش

در جلسه مشترک معاونت بهداشتی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه، بر ضرورت همکاری مشترک این دو حوزه برای بهبود سلامت جامعه تاکید شد.

بهبود سلامت جامعه با همکاری بهداشت و پژوهش

به گزارش وبدا جهرم، در این جلسه، دکتر محمدجعفر محبی، معاون بهداشتی دانشگاه، با اشاره به اهمیت همکاری بین دو حوزه معاونت بهداشتی و معاونت پژوهشی گفت: «با توجه به ضرورت همکاری های مشترک علمی و اجرایی و همچنین گسترش تعاملات در حوزه معاونت بهداشتی و معاونت پژوهشی، به منظور بهره‌مندی از تمامی ظرفیت‌های علمی، تحقیقاتی، آزمایشگاهی و نیروهای تخصصی در دو حوزه، این جلسه برگزار شد.»

وی ضمن تاکید بر ضرورت توسعه همکاری‌های مشترک، گفت: به منظور همکاری و مشارکت دو طرفه، در کارگروه‌های تخصصی همه توانمندی‌ها و نیازمندی‌های دو حوزه بررسی و در قالب تفاهم‌نامه تنظیم شود.»

دکتر محبی با بیان اینکه این تفاهم‌نامه می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده و موثر بین دو حوزه باشد، اظهار داشت: «این همکاری‌ها می‌تواند در زمینه‌های مختلف از جمله بیماری‌های واگیر و غیرواگیر، سلامت مادر و کودک، سلامت محیط و بهداشت روان، نقش موثری در بهبود سلامت جامعه داشته باشد.»

دکتر امیر عبدلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه نیز گفت: «در دنیای امروز، سلامت جامعه به عنوان یکی از مهم‌ترین اولویت‌های هر کشوری مطرح است. برای بهبود سلامت جامعه، نیاز به همکاری و تعامل همه‌جانبه بین بخش‌های مختلف، از جمله حوزه‌های بهداشتی و پژوهشی است.»

وی افزود: «معاونت پژوهشی دانشگاه با بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و تحقیقاتی خود، می‌تواند نقش مهمی در بهبود سلامت جامعه ایفا کند. همکاری مشترک بین معاونت بهداشتی و معاونت پژوهشی دانشگاه، می‌تواند زمینه‌ساز همکاری‌های گسترده و موثر در زمینه‌های مختلف سلامت در جامعه باشد.»

این جلسه روز شنبه ۱۸ آذر ماه به دعوت معاونت بهداشتی در سالن کنفرانس این معاونت برگزار شد.

• گروه خبری : تحقیقات و فناوری

بهبود سلامت جامعه با همکاری بهداشت و پژوهش بهبود سلامت جامعه با همکاری بهداشت و پژوهش بهبود سلامت جامعه با همکاری بهداشت و پژوهش